Tim
Geschreven door
Tim

De Air Footscape Woven is een opvallend sneakermodel van Nike. Hij staat bekend om zijn unieke geweven bovenwerk, dat hem onderscheidt van traditionele sneakers. Ontwerper Tory Orzeck bracht de sneaker voor het eerst uit in 1996. De Footscape Woven, een hybride van het Air Footscape en Air Woven model kreeg zijn retaildebuut halverwege de jaren 2000.

Het populaire model maakt dit jaar een comeback, als onderdeel van de herfst-cikkectue van Nike. Een van de opvallendste colorways die gaat droppen is deze Nike Air Footscape Woven "Cow Print" die op zaterdag 9 september, vanaf 9 uur 's morgens verkrijgbaar zal zijn.

Nike Air Footscape Woven Cow Print Foto 6

Imitatiebont met een koeienprint maakt deze sneaker een instant classic

Een van de colorways die beschikbaar zal zijn is deze "Cow Print" colorway die exclusief in damesmaten zal worden uitgebracht. Deze uitvoering van de Nike Air Footscape Woven heeft een bovenwerk van imitatiebont met koeienprint en Sail details op de kenmerkende asymmetrische vetersluiting en geweven streep over het bovenwerk. Andere details is de tonale branding op de tong, hielen en tussenzool. Een zwarte Swoosh op de binnenzool en een bijpassende rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

Scoor deze Nike Air Footscape Woven "Cow Print" op zaterdag 9 september via diverse verkooppunten.

Nike Air Footscape Woven Cow Print Foto 7

Nike Air Footscape Woven "Cow Print"

12
Sep 2023
Nike Air Footscape Woven "Cow Print"

Nike Air Footscape Woven "Cow Print"

FB1959-100
Alle verkooppunten
Nike Air Footscape Woven Cow Print Foto 3
Nike Air Footscape Woven Cow Print Foto 4
Nike Air Footscape Woven Cow Print Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim