Tim
Geschreven door
Tim

Als er een sneaker van Nike is waar we nooit genoeg van kunnen krijgen, dan is het de iconische Air Max 1. Vorig jaar waren we nog in de veronderstelling dat we de sneaker wellicht nooit meer konden verwachten in een nieuwe colorway, maar daar is de afgelopen maand geen sprake meer van. Nike dropt de een na de andere dikke colorway voor de misschien wel meest populaire sneaker van Nederland. We kunnen vandaag weer een release toevoegen aan het rijtje dikke releases, want binnenkort zal deze Nike Air Max 1 "All Petals United" droppen.

Nike Air Max 1 "All Petals United"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "All Petals United"

Nike Air Max 1 "All Petals United"

FQ0256-131
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 All Petals United Foto 8
Nike Air Max 1 All Petals United Foto 9

Onderdeel van "All Petals United" Pack

Aan de foto's te zien gaat dit een heel populaire release worden, die met een beetje geluk goed verkrijgbaar zal zijn. De schoen maakt gebruik van een witte mesh-basis, aangevuld met neutrale suède mud guards en hieloverlays die zorgen voor een heerlijke contrast en diepte van het design. De Air Max 1 is ook voorzien van een meerkleurige mini-Swoosh op de voorvoet, een kenmerkend element dat we vaker zullen gaan zien bij andere releases die onderdeel zullen zijn van de "All Petals United"-collectie. Aan de zijkant snijdt een mosgroene suède Swoosh dwars door de strakke, witte leren overlays, wat zorgt voor een echte lente-ready look.

Wat opvalt aan deze versie van het model zijn de multicolored corduroy details die vanaf het midden naar de hiel lopen in een ware uitbarsting van kleuren en materialen. Er is gekozen voor een Sail-kleurige middenzool, wat dé perfecte basis is voor de kleuren die daar bovenop zijn toegepast. De multicolored buitenzool is voorzien van de kleuren die aan de bovenkant te zien zijn en maken het geheel op een heerlijke wijze af.

Wij kunnen niet wachten op de release, wat jij? Om op de hoogte te blijven van de releasedatum van deze sneaker raden we je aan om met regelmaat onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina te bezoeken.

Nike Air Max 1 All Petals United Foto 3
Nike Air Max 1 All Petals United Foto 10
Nike Air Max 1 All Petals United Foto 5
Nike Air Max 1 All Petals United Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim