Onlangs kondigde Nike al een in het oranje gehulde Air Max 1 sneaker aan met de bekendmaking van de Nike Air Max 1 "King's Day", maar ook deze inmiddels bevestigde Nike Air Max 1 "Monarch" kan prima aan de voeten tijdens koningsdag. Nike komt binnenkort wederom met een door de kleur oranje gedomineerde sneaker waar wij nu al zin in hebben.

Nike Air Max 1 "Monarch"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Monarch"

Nike Air Max 1 "Monarch"

FN6952-101
Alle verkooppunten

Opvallende oranje colorway

De Air Max 1 "Monarch" maakt weer gebruik van de de bekende color blocking, met een opvallende oranje kleur die de hoofdrol speelt. De mudguards van de sneaker zijn uitgevoerd in de Monarch-tint, een kleur die je zowel tijdens de herfst als de lente prima kan rocken, zoals ook het geval was bij de Patta x Nike Air Max 1 "Monarch".

Om de "Monarch" accenten mooi in contrast te brengen is er gekozen voor de kleur zwart die is toegepast op de Swooshes. de bovenste veteroogjes, de branding op de tong, de air unit en een gedeelte van de buitenzool. De rest van de sneaker is overwegend wit, van het mesh bovenwerk en de premium leren overlays tot aan de frisse witte middenzool. Door het gebruik van de kleur wit knallen de oranje Monarch kleuren er nog beter uit.

Een releasedatum van de Nike Air Max 1 "Monarch" ontbreekt nog, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 Monarch Foto 4
Nike Air Max 1 Monarch Foto 1
Nike Air Max 1 Monarch Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur