Tim
Geschreven door
Tim

Nike heeft grootse plannen voor het 35-jarig jubileum van de Nike Air Max 1. De nieuwe colorways voor de iconische sneaker vliegen ons inmiddels om de oren, wat de afgelopen jaren zeker weleens anders is geweest. Een van de nieuwste toevoegingen aan de indrukwekkende line-up is deze high quality Nike Air Max 1 PRM "Slate Blue", waarbij de staat Oregon in de Verenigde Staten een rol speelt.

Nike Air Max 1 PRM State Blue Foto 3
sneakerjamz
Nike Air Max 1 PRM State Blue Foto 4
sneakerjamz

De staat Oregon speelt een hoofdrol bij deze Nike Air Max 1 Premium "Slate Blue" sneaker

Deze heerlijke Air Max 1 maakt gebruik van een colorway die bestaat uit de kleuren White, Slate Blue, Black en Soft Grey. Als we een blik werpen op de materialen van de sneaker, dan zien we dat er gekozen is voor de toepassing van leer, suède en mesh-materialen. De kleur wit is gebruikt voor de basis, terwijl de kleuren Slate Blue en Soft Grey de overlays sieren. Zwart suède drapeert de mud guards, aangevuld door een knallende kleur rood die is gebruikt voor op de branding. Een ander leuk detail zijn de geborduurde dennenbomen op de hielen die de bossen van Oregon vertegenwoordigen. Een witte tussenzool en een Slate Blue en zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp af.

Ben je benieuwd wanneer deze sneaker dropt? Wij ook! We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 PRM "Slate Blue"

25
May 2023
Nike Air Max 1 Premium "Escape"

Nike Air Max 1 Premium "Escape"

FJ0698-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 PRM State Blue Foto 7
sneakerjamz
Tim
Geschreven door
Tim