Tim
Geschreven door
Tim

Als opvolger van de Air Jordan 4 Craft "Photon Dust" die in februari werd uitgebracht, breidt Jordan hun 'Craft'-serie uit met een nieuwe Air Jordan 4, de Air Jordan 4 Craft "Medium Olive". Het duurt nog wel even voor de sneaker zal gaan droppen, maar de beelden van het paartje hebben we al wel voor je.

De sneaker gaat gekleed in een Medium Olive, Pale Vanilla, Cargo Khaki, Black en Sail kleurenschema. De Air Jordan 4 wordt geleverd met een bovenwerk gemaakt van een mix van leer, suède en textiel. Het heeft een olijfkleurige basis met zwarte details op de ondersteunde vleugels, de veteroogjes, tonglabels, hiellippen, binnenvoering en een deel van de tussenzool. Pale Vanilla is toegepast op de Jumpman-branding, waardoor deze er heerlijk uitspringen. Een Sail-tussenzool met zichtbare Air units in de hiel en een buitenzool die uit vier kleuren bestaat maakt het ontwerp compleet. De schoen zal worden geleverd in een speciale verpakking.

De sneaker zal in december van 2023 droppen. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 4 Craft "Medium Olive"

02
Dec 2023
Coming soon
Air Jordan 4 Craft "Medium Olive"

Air Jordan 4 Craft "Medium Olive"

FB9927-200
Alle verkooppunten
Air Jordan 4 Craft Medium Olive Foto 7
Air Jordan 4 Craft Medium Olive Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim