Tim
Geschreven door
Tim

Al vanaf 2008 slaan de in Boston gevestigde retailer Concepts en Nike de handen ineen om samen met een nieuwe SB Dunk Low te komen, uitgerust met verschillende colorways. Tot nu toe heeft het duo rode, blauwe, gele, paarse en groene op kreeft geïnspireerde sneakers gepresenteerd. De Concepts x Nike SB Dunk Low "Orange Lobster" die we vandaag bekijken maakt gebruik van een ​​"Orange Lobster"-colorway, die zoals je ziet qua kleuren van je scherm spat.

Al vanaf Mei van dit jaar hebben we foto's van dit nieuwe paartje voorbij zien komen, maar vandaag zijn de officiële foto's dan eindelijk gedropt. Een verscheidenheid aan oranje tinten op het bovenwerk wordt in evenwicht gebracht door bekende en terugkerende details zoals een witte omtrek rond de Swooshes. Ook zien we witte veters en een bijpassende mesh-tong, terwijl de voering het geruite patroon van deze reeks bevat in een complementaire oranje en witte kleur. De optionele iconische banden zijn uitgevoerd in het zwart over de toe box, wat uitstekend past bij de tussenzool van de sneaker die bovenop een oranje rubberen buitenzool rust.

Momenteel wordt verwacht dat de release van de Concepts x Nike SB Dunk Low "Orange Lobster" op 2 december gaat plaatsvinden. Om op de hoogte te blijven van deze release check je dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Concepts x Nike SB Dunk Low "Orange Lobster"

05
Dec 2022
Concepts x Nike SB Dunk Low "Orange Lobster"

Concepts x Nike SB Dunk Low "Orange Lobster"

FD8776-800
Alle verkooppunten
Concepts x Nike SB Dunk Low Orange Lobster Foto 9
Concepts x Nike SB Dunk Low Orange Lobster Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim