Wij houden er altijd wel van, een paartje sneakers dat net even anders is dan anders. Zo ook deze upcoming Nike Air force 1 Low "South Korea". Ondanks het feit dat de Olympische Zomerspelen van 2020 zijn uitgesteld vanwege de corona pandemie, is Nike gelukkig niet gestopt met schoenen te droppen die hier eigenlijk van in het teken zouden gaan staan.

Een voorbeeld hiervan zijn deze Air Force 1's die speciaal gemaakt zijn voor Zuid-Korea. Zoals direct opvalt zijn beide schoenen qua kleuren niet hezelfde - iets dat wij altijd wel heel dope vinden. Wel gebruiken beide sneakers een witte basis met tijgerstrepen op de swooshes. Het ene paartje gebruikt een roze kleur als outline rond de Swoosh, het andere paartje een blauwe kleur. Ook de buitenzolen zijn in deze kleuren afgewerkt. De tongen zijn versierd met het voetballogo van Zuid-Korea en de hakken zijn gestempeld met de Koreaanse vlag.

Een releasedatum is nog niet bekend, ook is het niet zeker of deze release überhaupt zal gaan droppen in Europa. Check daarom regelmatig ons Blog, de sneaker releasekalender en onze Facebook pagina voor updates.

Stephan
Geschreven door
Stephan