Zoals we jullie laatst lieten weten is Nike alles behalve van plan te stoppen met het uitbrengen van nieuwe Nike Air Max 1 sneakers. We hebben dit jaar al niet te klagen gehad wat betreft Air Max 1-releases, maar alles lijkt erop dat het eind van dit jaar en met name het begin van 2023 prima tijden zullen worden voor liefhebbers van het iconische model.

Vandaag werpen we een blik op twee nieuwe colorways; de Nike Air Max 1 Duck "Honeydew" en de Nike Air Max 1 Duck "Pecan". Het gerucht gaat dat het "Duck" thema van de sneakers geïnspireerd is door het iconische "Ugly Duckling" Nike Dunk-pack uit 2001.

Nike Air Max 1 Duck "Honeydew"

De eerste sneaker van het tweedelige Ducks Pack die we onder de loep nemen is deze Nike Air Max 1 Duck "Honeydew". De sneaker maakt qua kleuren gebruik van een mix van Black, Anthracite, Honeydew en Kumquat. Soepel zwart suède wordt perfect gecombineerd met Kumquat-gekleurd suède op de mud guards. Er is gekozen voor een antraciet-gekleurde middenvoet. Honeydew-gekleurde Swooshes matchen perfect bij de veters, en de buitenzolen in dezelfde tint. Op de hiel van de sneaker zien we de geborduurde eend die ook is uitgevoerd in de mooie Honeydew tint.

Nike Air Max 1 Duck "Honeydew"

Dec
20
Nike Air Max 1 Duck "Honeydew"

Nike Air Max 1 Duck "Honeydew"

DZ0482-001
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 Duck "Pecan"

Het tweede paartje is deze prachtige Nike Air Max 1 Duck "Pecan" die gebruik maakt van een aardse kleurenmix. De kleuren Pecan, Yellow Ochre en Baroque Brown geven in dit geval de sneaker kleur. Er is in dit geval gekozen voor Baroque Brown-gekleurd suède met Pecan en beige suède die de middenvoet en de mud guard bedekken. De Swooshes, veters en de buitenzolen samen met de geborduurde eend op de hiel zijn uitgevoerd in het "Yellow Ochre".

Nike Air Max 1 Duck "Pecan"

Aug
08
Nike Air Max 1 Duck "Pecan"

Nike Air Max 1 Duck "Pecan"

DZ0482-200
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Duck in een Honeydew en Pecan colorway 2
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur