Voor je het weet is het weer Valentijnsdag, dé dag waarop geliefden elkaar nét even wat extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Boring.. Wij hebben een beter alternatief, namelijk deze Nike Air Max 90 Valentine’s Day die in Februari van 2021 zal gaan droppen.

De Nike Air Max 90 Valentine’s Day heeft de kleuren die je mag verwachten van een schoentje dat draait om de liefde. Zo zien we rood, roze en wit op een constructie die voorzien is van leer en suède. Wat direct opvalt bij dit paartje, is dat het is voorzien van een speciale tong tag die geopend kan worden, waaronder je vervolgens een speciaal label ziet met daarop een hartje met de tekst "AM90 4EVER".

De sneaker is ook voorzien van twee verschillende inlegzolen, zo heeft de linkerschoen een roze inlegzool en de rechter een rode. Een witte tussenzool met een roze Air Max-unit en een rode rubberen buitenzool ronden het ontwerp af.

De releasedatum zal ergens rond Valentijnsdag 2021 liggen. We houden je natuurlijk op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan