Tim
Geschreven door
Tim

De Dunk sneaker van Nike loopt al 38 jaar mee en weet zich tot op de dag van vandaag prima staande houden. Vandaag maakt Nike bekend dat het dit jaar nog met deze heerlijke Nike Dunk High "Plum Eclipse" voor dames zal gaan komen. We blikken vooruit op de release aan de hand van de officiële foto's van het paartje.

Als we de kleuren van de Dunk bekijken dan zien we een combinatie van Plum Eclipse, Pale Vanilla en Night Maroon. Deze hoge versie van de dunk is uitgevoerd in zijn typische volledig lederen make-up, samen met met mesh tongen en voeringen. Plum Eclipse is toegepast op de overlays, terwijl de Swoosh-branding in Pale Vanilla is uitgevoerd wat perfect past bij de lichtere zolen. Night Maroon kleuren zien we op de veters, tongbranding en binnenvoering. Om het ontwerp af te ronden, rust de schoen bovenop een witte tussenzool en een Pale Vanilla rubberen buitenzool.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk High Wmns "Plum Eclipse"

Nike Dunk High Wmns "Plum Eclipse"

Nike Dunk High Wmns "Plum Eclipse"

DD1869-202
Alle verkooppunten
Nike Dunk High Plum Eclipse Foto 8
Nike Dunk High Plum Eclipse Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim