Tim
Geschreven door
Tim

Het lijkt erop dat de aankomende maanden goede tijden zullen gaan worden voor liefhebbers van de Nike Air Max 1. Nadat Nike eerder al bevestigde dat voor het eind van het jaar de Nike Air Max 1 "Magma Orange" en de Nike Air Max 1 ’87 "Burgundy Crush" zullen gaan droppen, voegen zij vandaag ook nog deze bijzondere Nike Air Max 1 "No Bubble" toe aan het lijstje van releases. Wij blikken alvast vooruit op deze nieuwe sneaker, waarvan de releasedatum helaas nog niet bekend is.

Nike Air Max 1 "No Bubble"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Hangul Day"

Nike Air Max 1 "Hangul Day"

DZ5317-121
Alle verkooppunten

Air bubble

De Nike Air Max 1 staat natuurlijk het meest bekend om zijn air bubble, die al tientallen jaren op dezelfde plek zit, en waar tot op heden enkel bij de Travis Scott x Nike Air Max 1 collabs een wijziging aan is doorgevoerd. Bij deze Nike Air Max 1 "No Bubble" zien we voor het eerst een soortgelijke aanpassing aan de bubble, want net zoals bij eerder genoemde collab is bij deze release de zichtbare Air Unit weggelaten en vervangen door enkel een uitsparing, waar normaal de Air Unit zichtbaar zou zijn. De sneaker is verder voorzien van een minimalistisch kleurenpalet dat voornamelijk gebruik maakt van beige en bruine kleuren, die zorgen voor een elegante look. Het bovenwerk bestaat uit nylon, premium suède overlays en zacht boterachtig leer. Door de toevoeging van een Mini Swoosh aan de zijkant van de toe box, in combinatie met een vernieuwd vetersysteem maakt het een one of a kind sneaker, die zomaar in de top 3 Nike Air Max 1-releases van dit jaar kan eindigen.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Nike Air Max 1 No Bubble Foto 8
Nike Air Max 1 No Bubble Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim