Van sommige schoenen kan je gewoon niet anders dan vrolijk worden, zo ook met deze Nike Air Max 90 "Solar Flare" die later dit jaar zal gaan uitkomen. De Air Max 90 staat door het 30 jarig jubileum de laatste tijd flink in de spotlights, maar dat vinden wij met releases als deze helemaal niet erg. Keep 'm coming!

De zomer staat zo goed als voor de deur - voor Nike de perfecte timing om te werken aan Zomerse colorways. De Nike Air Max 90 "Solar Flare" bezit dan ook dé perfecte kleuren voor de warme maanden. De sneaker maakt weer gebruik van zijn kenmerkende leer en mesh constructie, en is voorzien van witte mesh onderlagen, ondersteund door Platinum lederen overlays en mud guards. Contrasterende zwarte details zijn toegevoegd op de tong, de hak en de swooshes. Vrolijke kleuren in de vorm van Peach, Blue en Yellow zijn toegevoegd voor een flinke overdosis freshness. Een tweekleurige buitenzool maakt het design af.

Check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

Nike Air Max 90 "Solar Flare"
Stijlcode: CZ3950-100
Colorway: Solar Flare/Blue/Platinum White
Verkoopprijs: €140
Verkooppagina: check hier de verkooppagina

Stephan
Geschreven door
Stephan