Tim
Geschreven door
Tim

Nike heeft voor de 35e verjaardag van de Air Max 1 sneaker met zekerheid zijn best gedaan om de fans van de sneaker te verwennen. De een na de andere colorway voor de sneaker zien we de revue passeren in afwisselende stijlen. Van de Air Max 86, die ook wel de Big Bubble wordt genoemd, tot diverse colorways voor de moderne shape van de Air Max 1 sneaker. We blikken vandaag vooruit op de zojuist aangekondigde Nike Air Max 1 86 "Greyscale" die zoals je kunt zien is voorzien van een grotere air unit.

Nike Air Max 1 '86 Big Bubble "Greyscale"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 '86 "Greyscale"

Nike Air Max 1 '86 "Greyscale"

FJ8314-002
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 86 Greyscale Foto 7
Nike Air Max 1 86 Greyscale Foto 8

Een lichtgrijs mesh bovenwerk in combinatie met contrastrerende overlays

Zoals we bij de vorige release van de Big Bubble zagen, is dat de voorraad beperkt is. Dit lijkt ook het geval te zijn bij deze aankomende Nike Air Max 1 86 "Greyscale". Door neutrale en houtskool grijze overlays te combineren met een lichtgrijs mesh bovenwerk, biedt het paar een klassieke, historische charme die absoluut een must is voor iedereen die niet per definitie een drukke sneaker aan de voeten hoeft. De materialen zijn even traditioneel, met nylon en suède die een formidabel bovenwerk vormen. Ook is, zoals we gewend zijn van de Big Bubble versie de maat van de sneaker weer te zien op de voering aan de binnenkant van de kraag.

We gaan uit van een release in de zomer, maar mocht daar nog iets aan veranderen dan melden we ons vanzelfsprekende op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim