Tim
Geschreven door
Tim

Nike voegt voor het Herfstseizoen wat extra warmte toe aan hun sneakers, ze voegen bij deze Nike Dunk Low namelijk heerlijk zachte Fur-elementen toe, waaronder op de Swoosh. De officiële foto's van deze Nike Dunk Low "Terry Swoosh" voor dames zijn binnen, waarna het enkel nog wachten is op de releasedatum.

De Nike Dunk Low "Terry Swoosh" is de volgende versie van de Dunk die dit najaar zijn debuut zal maken. De sneaker is perfect voor het koude seizoen en is voorzien van een colorway die te boek staat onder de naam "Shimmer/Mars Stone-Sanddrift". Het getrommelde leren bovenwerk van het model is gedrapeerd in een heerlijke neutrale tint, voorzien van zandsuède overlays voor een complementaire touch. Ten slotte is valt het oog direct op de eyecatcher van de sneaker; de badstof Swooshes en hiellipjes. Een vintage-achtige rubberen zool maakt het ontwerp compleet.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check voor het laatste nieuws regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Terry Swoosh"

10
Nov 2022
Nike Dunk Low WMNS "Terry Swoosh"

Nike Dunk Low WMNS "Terry Swoosh"

DZ4706-200
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low WMNS Terry Swoosh Foto 7
Nike Dunk Low WMNS Terry Swoosh Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim