Tim
Geschreven door
Tim

Deze week werd gekend gemaakt dat de Nike Air Max 1 '87 Wmns "Great Indoors" zal gaan droppen op Woensdag 22 Maart. Alsof dat nog niet genoeg was maakte Nike vandaag bekend dat er nog een soortgelijke Air Max 1 voor dames zal gaan droppen, namelijk deze prachtige Nike Air Max 1 '87 Wmns "Leopard Tiger".

Zoals je kunt zien aan de foto's heeft deze sneaker een soortgelijk ontwerp als de "Great Indoors"-release, maar in dit geval is de schoen bedekt met verschillende exotische prints en materialen.

Nike Air Max 1 87 Wmns Leopard Tiger Foto 7
Nike Air Max 1 87 Wmns Leopard Tiger Foto 8

Een mix van leer, suède, corduroy en mesh in combinatie met exotische prints

We moeten eerlijk bekennen, na het zien van de eerste foto's van deze nieuwe Air Max 1 sneaker zijn we op slag verliefd. Het kan zomaar zijn dat deze sneaker in de Top 3 Nike Air Max 1 sneakers van dit jaar zal eindigen. De Nike Air Max 1 is gemaakt van een mix van leer, suède, corduroy en mesh-stoffen. De schoen is gekleed in een mix van diverse pasteltinten die perfect geschikt zijn voor de zomermaanden.

Een aantal in het oog springende details zijn is de luipaardprint langs de kragen, de tijgerprint op de inlegzolen en de geborduurde paisley-achtige print langs de neus. Een verouderde tussenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.

We gaan uit van een release deze Zomer, we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Leopard Tiger"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 '87 Wmns "Leopard Tiger"

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Leopard Tiger"

FJ4605-441
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 87 Wmns Leopard Tiger Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim