Er is weer een nieuwe Parra x Nike SB Dunk Low colorway opgedoken, waarvan men er vanuit gaat dat het hier om een Friends & Family release gaat. Beide schoenen zijn als basis voorzien van glad wit leer waarbij de linkerschoen beschikt over rode, oranje en roze nubuck overlays. De overlays van de rechter sneaker zijn uitgevoerd in blauw, rood en teal. Extra details zijn onder meer het Parra-logo op de neus, mini-swooshes, zwarte leren swooshes op de zijpanelen, hielen met branding, witte tussenzolen en rubberen buitenzolen.

Wij weten niet zeker of dit paartje ooit via de normale wegen verkrijgbaar zal zijn, maar wij gaan er vanuit dat dit paartje op den duur op StockX zal belanden voor een forse prijs. We houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Parra x Nike SB Dunk Low Fn F foto 3
Parra x Nike SB Dunk Low Fn F foto 10

Wat is een Friends & Family release?

Friends and Family releases, ook wel FNF-releases genoemd zijn vaak zeer gelimiteerde sneakers die in eerste instantie enkel beschikbaar zijn voor mensen die dichtbij de designer of het merk van de sneaker staan. Vaak zijn de sneakers nét even iets anders dan de General Release sneaker. De sneakers gaan vaak voor de hoofdprijs over de toonbank, aangezien de F&F sneakers vaak op sites als StockX belanden.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur