Tim
Geschreven door
Tim

Na de aankondiging van de Nike Air Max 90 Futura "Lunar New Year", voegt Nike nog een sneaker toe aan de line-up voor Chinese New Year 2023. Het gaat hier om misschien wel dé populairste sneaker van dit moment: de Nike Dunk. We hebben de officiële foto's binnen van deze Nike Dunk High "Lunar New Year", het is dus de hoogste tijd om dit paartje eens beter te leren kennen.

De Dunk High gaat gekleed in een Summit White, Desert Ore, Light Bone, Evergreen, Sail en Yellow Gold colorway. Aardige mond vol dus. We zien een wit lederen basis met lichtgrijze suède overlays en furry suède Swooshes en hiel vlakken. Andere details zijn het "Gold Mountain" logo op de zijkant van de hiel, wat een verwijzing is naar de bijnaam voor de West Coast. De naam werd verzonnen door Chinese immigranten die naar de Bay Area reisden tijdens de Gold Rush van Californië in de jaren 1840. Gouden Chinese karakters op de tong labels en inlegzolen op een witte tussenzool en icy doorschijnende buitenzool completeren het ontwerp.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk High "Lunar New Year"

01
Nov 2022
Nike Dunk High "Lunar New Year"

Nike Dunk High "Lunar New Year"

FD0776-100
Alle verkooppunten
Nike Dunk High Lunar New Year Foto 8
Nike Dunk High Lunar New Year Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim