We mogen wel zeggen dat de Nike Air Max 90 nog nooit zo populair is geweest als op dit moment. Uiteraard komt het doordat het model dit jaar 30 kaarsjes heeft mogen uitblazen en daardoor de meeste dikke colorways heeft gekregen die je je maar kan bedenken. Gelukkig brengt Nike niet alleen maar gehypte colorways uit, maar ook gewoon hele strakke general releases die in principe iedereen zou moeten kunnen scoren. Wij gaan er vanuit dat deze nieuwe colorway voor het model daar onder zal gaan vallen.

Het paartje van vandaag is duidelijk geïnspireerd door Nike's ACG collectie (All Conditions Gear) en is voorzien van een witte mesh-basis met lichtblauwe en lichtpaarse lederen overlays op de zijpanelen en mud guards. Contrast komt in de vorm van zwarte veter oogjes, een andere tint blauw op het hiellipje en infrarood swooshes. Gevlekte veters, een witte tussenzool met een zwarte Air Max-unit en een doorschijnende blauwe en paarse rubberen buitenzool maken de look af.

De sneaker zit er aan te komen en zal naar verwachting deze zomer nog gaan droppen. Check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan