Ahhh, de goede oude tijden. Het blijft altijd iets magisch hebben - een lekker nummertje op vinyl afspelen. Blijkbaar ziet Nike hier ook de nostalgie van in aangezien ze binnenkort deze hele strakke Nike Air Max 90 Premium "Vinyl" gaan droppen.

De sneaker is vrijwel volledig voorzien van donkere kleuren, mooi in contrast gebracht met diverse soorten materiaal rond de mud guard, wat een golvend effect weet te creëren. Het strak geweven mesh doet bijna denken aan de glans van een plaat. De kleur rood is toegepast rond de kraag en onder de Swoosh aan de zijkant. Howeel er zeer zuinig is omgesprongen met de kleur, knalt hij er op deze manier wel lekker uit.

De meest duidelijke knipoog naar de naam van deze sneaker is te vinden op de tong - deze is uitgevoerd in de vorm van een plaat, met een mooi wit NIke-logo erop. Een Icy Blue buitenzool maakt deze hele strakke Air Max 90 af.

De sneaker dropt op 24 Augustus, maar tegenwoordig is niks meer zeker. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender of de verkooppagina onderaan het blog.

Nike Air Max 90 Premium "Vinyl"
Releasedatum: Zaterdag 24 Augustus, 09:00 AM
Verkoopprijs: €160
Verkooppagina: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur