Tim
Geschreven door
Tim

Op 26 Maart is het Air Max Day 2022, een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Nike even stilstaat bij de geboorte van hun Air Max sneakers. Ieder jaar zet Nike een ander model in het zonnetje en gezien het feit dat de Air Max 1 dit jaar 35 kaarsjes uitblaast verwachten wij een aantal speciale releases van de sneaker. Één van de sneakers die hoogstwaarschijnlijk zal gaan droppen op 26 Maart is deze Nike Air Max 1 PRM "Wabi-Sabi" waarvan wij de eerste foto's in bezit hebben.

Deze versie van de Nike Air Max 1 is een eerbetoon aan de traditionele Japanse esthetiek, wabi-sabi, waarin de acceptatie van vergankelijkheid en imperfectie centraal staat. De sneaker gaat gekleed in aardetinten en heeft een canvas basis met suède overlays. Andere details zijn onder meer cracked tussenzolen en zichtbare stiksels bovenop de rubberen buitenzool. Als eerbetoon aan het 35-jarig jubileum staat de tekst "XXXV" op de hiel gestikt en op de inlegzolen gestempeld, aangevuld met een "3.26" tonglabel ter ere van Air Max Day.

Wil je op de hoogte blijven van alles dat je te wachten staat op Air Max Day? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 PRM "Wabi-Sabi"

26
Mar 2022
Nike Air Max 1 PRM "Wabi-Sabi"

Nike Air Max 1 PRM "Wabi-Sabi"

DQ8656-133
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim