We beginnen deze post met het bericht dat wij nog niet helemaal zeker zijn van het feit of deze Nike Air Max 1 "Hyper Pink" ook daadwerkelijk in Europa zal gaan droppen. De kans is dus groot dat je bij een site als StockX moet zijn om deze aan je collectie toe te voegen, maar dat 'ie dope is twijfelt natuurlijk niemand over.

Mede door het extreem warme weer in de Verenigde Staten heeft Nike besloten een Air Max 1 uit te brengen die geïnspireerd lijkt te zijn door het water - en dan met name door de watersport. De schoen zit bomvol neonkleuren die op verschillende plekken van de schoen zijn toegepast. Zo bevat de bovenkant toevoegingen van fluorescerend roze, knallend geel, aqua blue en nog veel meer flitsende kleuren - ongeveer de meest populaire kleuren die toegepast worden op zwembroeken en andere accessoires die je meeneemt naar een zwembad.

Doordat de schoen qua kleuren behoorlijk druk is zijn de zwarte iriserende overlays en de witte basis van de schoen meer dan welkom voor wat contrast. De schoen is afgewerkt met speciale mini swooshes aan de zijkant, een drie kleurige buitenzool en een klein floatie hangertje.

Voorlopig staat de releasedatum op 12 September, maar niets is zeker. Op de hoogte blijven? Check dan onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan