Tim
Geschreven door
Tim

Het Mid-model van de Air Jordan 1 begint steeds meer bekend te staan als het Jordan model waar de designafdeling van Nike volledig op los kan gaan met kleuren, colorways en de toepassing van innovatieve materialen. Deze Air Jordan 1 Mid "Multi-Material" is daar dan ook het perfecte voorbeeld van. Gewaagd, kleurrijk en experimenteel zijn dan ook de keywords die deze sneaker perfect omschrijven.

Elk paneel van deze Jordan 1 Mid heeft een andere stof en kleur, van een witte bovenkant op de toe box en bordeauxrode overlays met een textuur op de voorvoet tot suède en met stippen geperst groen leer rond de veters. De middenpanelen van de sneaker zijn gemaakt van pluche wafelweefsel, terwijl de geribbelde kragen en kappen op de hielen zijn uitgevoerd in het wit en blauw. De overlays rondom de enkels zijn gemaakt van lichtbruin suède, terwijl rode Swooshes met textuur onder de gitzwarte stroken rond de veters zitten. Dit alles wordt gecombineerd met een eenvoudige onderkant waarbij de middenzool is uitgevoerd in het wit en de buitenzool in het zwart.

Dit kunstwerkje heeft nog geen releasedatum, maar mochten wij die achterhalen dan ben jij de eerste die dat leest via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Mid "Multi-Material"

15
Nov 2022
Air Jordan 1 Mid "Multi-Material"

Air Jordan 1 Mid "Multi-Material"

DR6957-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim