De eerste foto's van de twee Air Max 90 OG colorways die dit jaar een comeback zullen gaan maken zijn binnen - en wat we tot nu toe zien bevalt ons meer dan prima! Het gaat hier om de OG Laser Blue en OG Infrared colorway - de twee colorways waar de AM90 zo populair mee is geworden.

De 2020 Nike Air Max 90 OG Laser Blue ziet er op het eerste gezicht vrijwel identiek hetzelfde uit als het OG paartje. De schoen bestaat uit een bovenkant van wit mesh en leer met een grijs Swoosh-logo, zwarte leren mud guards aangevuld met Laser Blue accenten. Zover wij kunnen zien bevat de sneaker ook stiksels op de Swoosh zoals het OG paartje dit ook had.

Ook de 2020-versie van de Nike Air Max 90 OG Infrared lijkt op het eerste gezich een comeback te maken in zijn oorspronkelijke OG-vorm. De sneaker is gemaakt van een mix van mesh, leer en suède en laat zien dat de release voorzien is van de OG-achtige stiksels op de Swoosh.

Een releasedatum moeten we jullie verschuldigd blijven, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan