Sinds de Air Max 1 in 1987 zijn debuut maakte, is de Air Max collectie van Nike uitgegroeid tot een haast wereldwijd fenomeen dat niet van stoppen weet. Zeker met Air Max Day voor de deur kunnen we weer het nodige verwachten. Nadat op Air Max Day 2023 de Air Max Pulse in de schijnwerpers stond, mogen we dit jaar een nieuwe sneaker verwelkomen, want op 26 maart dropt Nike namelijk de nieuwe Air Max DN sneaker.

De Air Max Dn, die al eerder de gemoederen bezighield door diverse gelekte foto's, is nu eindelijk officieel onthuld door Nike. Een opvallend kenmerk van dit model is de opvallende zool, voorzien van Nike's nieuwste innovatie in op het gebied van demping en comfort: Dynamic Air. De Air unit van de sneaker is voorzien van vier tubes, ontworpen om een vloeiende loopervaring te bieden met een optimale demping. De ingenieuze tweekamerstructuur van de zool, met twee tubes in elk compartiment, zorgt ervoor dat de lucht zich dynamisch aanpast aan elke stap.

Het ontwerp van de Air Max DN zorgt voor een vloeiende overgang van hiel tot teen, omdat de Air Units dynamisch reageren op je voet.
Nike Air Max DN sneaker foto 7

De Air Max DN sneaker is voorzien van de nieuwste Dynamic Air technologie

Naast de Dynamic Air tech is de zool ook versterkt met Phylon foam, een TPU schacht en een TPU hiel, waardoor comfort en stevigheid op ongeëvenaarde wijze worden gecombineerd. Het model debuteert allereerst in een zwarte kleurstelling, voorzien van een vleugje Light Crimson.

De lancering van de Nike Air Max Dn zal samenvallen met Air Max Day op 26 maart. De Nike Air Max Dn "Black Light Crimson" zal droppen in een versie voor heren, dames en kids.

Nike Air Max Dn "Black Light Crimson" voor heren

Mar
26
Nike Air Max DN "All Night"

Nike Air Max DN "All Night"

DV3337-008
Alle verkooppunten

Nike Air Max Dn "Black Light Crimson" voor dames

Mar
26
Nike Air Max DN Wmns "Black Light Crimson"

Nike Air Max DN Wmns "Black Light Crimson"

FJ3145-005
Alle verkooppunten

Nike Air Max Dn "Black Light Crimson" voor kinderen

Mar
26
Nike Air Max DN GS "Black Light Crimson"

Nike Air Max DN GS "Black Light Crimson"

FB8987-008
Alle verkooppunten
Nike Air Max DN sneaker foto 2
Nike Air Max DN sneaker foto 3
Nike Air Max DN sneaker foto 4
Nike Air Max DN sneaker foto 5
Nike Air Max DN sneaker foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur