Tim
Geschreven door
Tim

We moesten het een poosje doen met mockup foto's van deze Nike Air Max 1 Wmns "Tan Lines" en zelfs aan de hand daarvan is te zien dat Nike een hele mooie Air Max 1 sneaker voor ons in petto heeft. Inmiddels hebben we de officiële foto's in bezit en we moeten bekennen dat het eindresultaat nóg mooier is dan we hadden verwacht.

Deze "Tan Lines" versie van de Air Max 1 voor dames gaat gekleed in een Grain, Burnt Sunrise, Plum Fog, Violet Dust, Deep Royal Blue en Pure Platinum kleurenschema. Dat is een aardige mond vol aan kleuren, maar zoals je kunt zien aan de foto's worden ze toch écht allemaal toegepast op verschillende delen van de sneaker.

Als we de materialen beter bekijken, zien we dat de sneaker is voorzien van enkel premium materialen die zijn toegepast. Ook is de branding op de tong anders dan anders, want in dit geval is er gekozen voor enkel de tekst "NIKE". Dezelde soort branding is gebruikt voor de blauwe inlegzolen. Dit alles rust bovenop een creme vintage-achtige middenzool en een volledig zwarte buitenzool.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar daar houden we je natuurlijk van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Wmns "Tan Lines"

01
Dec 2023
Coming soon
Nike Air Max 1 Wmns "Tan Lines"

Nike Air Max 1 Wmns "Tan Lines"

FN7200-224
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Tan Lines Foto 7
Nike Air Max 1 Tan Lines Foto 8
Nike Air Max 1 Tan Lines Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim