Air Jordan kondigt vandaag deze nieuwe Air Jordan 1 Element Gore-Tex "Berry" aan, waarvan wij ook de officiële foto's in bezit hebben. Ondanks dat de Air Jordan 1 Element Gore-Tex een waterafstotende variant van de Air Jordan 1 is en speciaal is ontworpen voor het ruigere weer, hoor je ons niet klagen - want deze nieuwe colorway is zoals je ziet om te smullen!

De waterafstotende Air Jordan 1 Element Gore-Tex "Berry is om te smullen

Air Jordan 1 Element Gore Tex Berry Foto 7
Air Jordan 1 Element Gore Tex Berry Foto 9

Maart roert zijn staart, is wat Jordan waarschijnlijk dacht toen zij deze Air Jordan 1 Element Gore-Tex "Berry" aankondigde om te releasen in Maart/April, want de Element Gore-Tex variant van de Air Jordan 1 dropt namelijk zelden aan het eind van de Winter.

Deze versie van de Air Jordan 1 Element Gore-Tex is uitgerust met waterdichte Gore-Tex-lijnen over het hele bovenwerk dat is gemaakt van een mix van textiel met overlays van nubuck. Verder zien we 3M reflecterende swooshes, een Nike Air-logo op de geweven tonglabels, "Gore-Tex" gestempeld op de hiel bovenop een gevlekte doorschijnende rubberen buitenzool. Het hoogtepunt van de sneaker zijn de Berry hits die op de overlays zijn geplaatst. Zwarte accenten op de veters, Swooshes, kraag, voering en tongen maken de look af.

Op de hoogte blijven van deze release? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Element Gore-Tex "Berry"

Aug
08
Air Jordan 1 Element Gore-Tex "Berry"

Air Jordan 1 Element Gore-Tex "Berry"

DB2889-500
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur