Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Dunk is misschien wel één van de meest iconische en veelzijdige sneakers van Nike. De schoen vond zijn oorsprong als basketbalschoen in de jaren '80. De sneaker is voorzien van een klassiek ontwerp met een comfortabele pasvorm, waardoor hij populair is voor zowel sport als lifestyle. Als je vandaag de dag Dunk zegt, komt daar bijna automatisch het woord "Panda" achteraan. De zwart-wit gekleurde colorway is de afgelopen jaren een schot in de roos gebleken voor Nike en is inmiddels niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld.

In 2021 onthulde Nike de gewilde "Panda" Nike Dunk Low. De sneaker is geliefd om zijn tijdloze zwart-witte mix, die werkelijk met ieder kledingstuk te combineren is. Vandaag kondigde Nike aan dat er binnenkort een nieuwe versie van de sneaker zal droppen in de vorm van deze Nike Dunk Low Wmns "Vintage Panda".

Nike Dunk Low WMNS Vintage Panda Foto 6
Nike Dunk Low WMNS Vintage Panda Foto 7

De Nike Dunk Low "Vintage Panda" zet de succesvolle geschiedenis van de Panda voort

Voortbouwend op het succes van de "Panda" Dunk Low, heeft Nike spannende plannen voor de feestdagen van 2023. Bereid je voor op de exclusieve release van de "Vintage Panda" Dunk Low, speciaal ontworpen voor dames.

De Nike Dunk Low heeft een chique wit, zwart en kokosmelk kleurenschema. De schoen heeft een witte leren basis met Vintage Black accenten op de veterogen, de toe box, hakken, Swooshes en hiel overlays. Zwart siert ook de geribbelde kraag, de branding op de tong en de rubberen buitenzool.

De klassieke "Panda"-esthetiek wordt versterkt met een witte tong, witte geborduurde branding op de hak en een wit Nike logo op de inlegzolen. De veters en tussenzool in Coconut Milk maken het ontwerp compleet en stralen een heerlijke retro vibe uit.

Wanneer deze sneaker dropt is nog niet bekend, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low WMNS Vintage Panda Foto 4

Nike Dunk Low Wmns "Vintage Panda"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low Wmns "Vintage Panda"

Nike Dunk Low Wmns "Vintage Panda"

FQ8899-100
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low WMNS Vintage Panda Foto 3
Nike Dunk Low WMNS Vintage Panda Foto 2
Nike Dunk Low WMNS Vintage Panda Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim