Tim
Geschreven door
Tim

Nike past steeds vaker airbrush details toe op sneakers, eerder zagen we dit al toegepast worden op de Air Jordan 1. Nu is het de beurt aan een andere legendarische sneaker, namelijk de Air Max 90. Naast een mierzoete roze colorway heeft de sneaker op meerdere plekken hele dikke airbrush details gekregen. Wij konden niet wachten op de release van deze Nike Air Max 90 "Airbrushed Pink".

Nike Air Max 90 "Airbrushed Pink"

24
Apr 2023
Nike Air Max 90 Wmns "Airbrushed Pink"

Nike Air Max 90 Wmns "Airbrushed Pink"

FN0322-600
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Airbrushed Pink FN0322-600
Sneaker Squad

Een mierzoete colorway én Airbrush details op een Air Max 90 sneaker, wat wil je nog meer?

Nike is niet vies van Airbrush-details, van de "Spray Paint" collectie tot de onlangs onthulde Nike Dunk Low, airbrush-details zijn de afgelopen jaren populairder dan ooit. Valentijnsdag mag dan onderhand al voorbij zijn, maar deze Nike Air Max 90 "Airbrushed Pink" voor dames straalt één en al liefde uit.

Deze versie van de Nike Air Max 90 heeft een volledig roze bovenwerk gemaakt van een mix van mesh en leermaterialen met getextureerde Swooshes aan de zijkanten. Airbrush-details zien we terug op de toe box, rond de enkels, op de tong en op de hak. Deze knallende roze bovenkant rust bovenop een witte tussenzool en roze rubberen buitenzool.

Hij is inmiddels gedropt, we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 Airbrushed Pink FN0322-600
Sneaker Squad
Nike Air Max 90 Airbrushed Pink Foto 7
Nike Air Max 90 Airbrushed Pink Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim