Tim
Geschreven door
Tim

"Terror Squad" is de naam van de hiphopgroep die eind jaren negentig opkwam en rond het jaar 2000 wereldwijde bekendheid verwierven. De groep stond bekend om zijn bijdragen aan de hiphop- en rapscene, vooral binnen de hiphopgemeenschap van New York City. Terror Squad werd eind jaren '90 opgericht door rapper en producer Fat Joe (Joseph Cartagena). De samenstelling van de groep veranderde in de loop der jaren, maar enkele van de bekendste leden waren Fat Joe zelf, Big Punisher (Christopher Rios), Remy Ma (Reminisce Mackie), DJ Khaled en Cuban Link (Felix Delgado).

Fat Joe, waarschijnlijk een van de meest invloedrijke figuren in de sneakerscene uit de South Bronx van New York, ging in 2004 al eerder de samenwerking met Nike aan voor de productie van een Air Force 1 sneaker met Terror Squad branding speciaal voor vrienden en familie.

Bijna twintig jaar later wordt de Terror Squad x Nike Air Force 1 Low "Black White" collab eindelijk voor het eerst uitgebracht voor het grote publiek.

Terror Squad x Nike Air Force 1 Low Black White Foto 7
Terror Squad x Nike Air Force 1 Low Black White Foto 8

De Terror Squad x Nike Air Force 1 Low "Black White" straalt één en al hiphop uit

Zoals de naam al aangeeft gaat de Terror Squad x Nike Air Force 1 Low "Black White" gekleed in een wit en zwart kleurenschema dat overduidelijk "Panda" vibes uitstraalt. Deze versie van de Nike Air Force 1 Low is volledig gemaakt van leer. Hij heeft een witte basis met zwarte overlays, Swooshes, tongen, hakken en rubberen buitenzolen, terwijl de binnenvoering, tonglabels en tussenzool wit zijn gekleurd.

Het bekende Terror Squad "TS" logo is geborduurd op de zijkant van de hiel en "JC" (Joey Crack) staat op de lipjes aan de hak. De schoen wordt ook geleverd met een extra set veters.

Het is nog wachten op een definitieve releasedatum, maar daarvan houden we je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Terror Squad x Nike Air Force 1 Low Black White Foto 11
Terror Squad x Nike Air Force 1 Low Black White Foto 12

Terror Squad x Nike Air Force 1 Low "Black White"

16
Sep 2023
Terror Squad x Nike Air Force 1 Low "Blackout"

Terror Squad x Nike Air Force 1 Low "Blackout"

FJ5756-100
Alle verkooppunten
Terror Squad x Nike Air Force 1 Low Black White Foto 2
Terror Squad x Nike Air Force 1 Low Black White Foto 3
Terror Squad x Nike Air Force 1 Low Black White Foto 5
Terror Squad x Nike Air Force 1 Low Black White Foto 6
Terror Squad x Nike Air Force 1 Low Black White Foto 9
Terror Squad x Nike Air Force 1 Low Black White Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim