Fenty, het modemerk dat is opgericht door zangeres Rihanna, heeft een reputatie opgebouwd voor het verleggen van de grenzen van de hedendaagse stijl en inclusiviteit. Sinds de oprichting wordt Fenty geroemd om haar gedurfde, innovatieve ontwerpen die een divers publiek aanspreken en de nadruk leggen op empowerment en zelfexpressie. Een van de meest opmerkelijke samenwerkingen van het merk is die met Puma. Deze samenwerking heeft de vooruitstrevende designs van Fenty naadloos laten samensmelten met de iconische sneakers van Puma, waaronder de Creeper Sneaker.

Inmiddels staat er een nieuw hoofdstuk voor de deur, want beide merken komen met twee nieuwe sneakers: de Fenty x Creeper Phatty Corduroy "Black" en de Fenty x Creeper Phatty Corduroy "Red".

Fenty x Creeper Phatty Corduroy sneakers 2
Atmos

Deze nieuwste Fenty x Puma-release biedt een frisse kijk op het iconische, op de jaren 2000 geïnspireerde model met een bovenwerk van corduroy. Het ribfluweelmateriaal bedekt de toebox, de middenvoet, de vlakken rond de veters en de hiel, terwijl de tong een luxe suède afwerking heeft.

De Fenty x Creeper Phatty Corduroy "Club Red" heeft contrasterende witte veters en een witte Formstrip op de middenvoet, voor een opvallende visuele aantrekkingskracht. Daarentegen is de Fenty x Creeper Phatty Corduroy "Black" van boven tot onder uitgevoerd in een strakke zwarte tint. Het Fenty-logo staat prominent op de tong met een logo in reliëf en een F-logo op de hiel. Aan de binnenkant hebben de sneakers een co-branded binnenzool met logo's van Puma en Fenty. Het ontwerp wordt gecompleteerd door een dikke rubberen zool. De sneakers worden geleverd in een speciale co-branded schoenendoos met een satijnen dustbag die een extra vleugje luxe toevoegt.

Scoor deze tweedelige collab op donderdag 11 juli via diverse verkooppunten.

Fenty x Creeper Phatty Corduroy "Black"

Jul
11
Fenty x Puma Creeper Phatty Corduroy "Black"

Fenty x Puma Creeper Phatty Corduroy "Black"

399870-03
Alle verkooppunten

Fenty x Creeper Phatty Corduroy "Club Red"

Jul
11
Fenty x Puma Creeper Phatty Corduroy "Club Red"

Fenty x Puma Creeper Phatty Corduroy "Club Red"

399870-04
Alle verkooppunten
Fenty x Creeper Phatty Corduroy Black Foto 1
Fenty x Creeper Phatty Corduroy Black Foto 2
Fenty x Creeper Phatty Corduroy Black Foto 4
Fenty x Creeper Phatty Corduroy Black Foto 5
Fenty x Creeper Phatty Corduroy Red Foto 1
Fenty x Creeper Phatty Corduroy Red Foto 5
Fenty x Creeper Phatty Corduroy Red Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur