De Adidas Yeezy 700 heeft de afgelopen maanden wellicht een beetje te weinig aandacht gekregen, dit komt mede door het feit dat Kanye West en Adidas drukker waren met het releasen van nieuwe colorways voor de 350 en 380 modellen. Vandaag werpen we echter een blik op de eerste foto's van deze nieuwe upcoming Adidas Yeezy 700 V3 "Azareth". Waarvan in de wandelgangen het gerucht gaat dat deze nieuwe colorway later deze Zomer zal gaan droppen.

De vorige colorway van de sneaker was voorzien in een volledig zwarte Alvah colorway, deze release is het volledig tegenovergestelde met de toepassing van een zeer levendige en frisse colorway. Het zal je niet zijn ontgaan dat eindbaas Kanye West graag speelt met verschillende kleurcombinaties, de één meer succesvol dan de ander. Dat geldt ook zeker voor deze Azareth', wat overigens verwijst naar een ander land.

Vorige maand werd de Yeezy Quantum onthuld met oceanisch blauwe accenten langs de golvende overlays en deze Yeezy 700's gebruiken die tint op dezelfde manier, zo is de zijkant voorzien van futuristische golvende overlays, waaronder blauwe en donkergroene contrasten waar te nemen zijn. De matzwarte tong en sail buitenzolen zijn overgenomen van de Yeezy 700 v3 Azael-colorway.

Een releasedatum ontbreekt nog, check voor de zekerheid regelmatig ons Blog, de sneaker releasekalender en onze Facebook pagina voor updates.

Stephan
Geschreven door
Stephan