Misschien moeten we gewoon blijven klagen over het gebrek aan nieuwe releases van de Nike Air Max 1, want het lijkt erop dat Nike met ons meeleest. Zo brengt Nike vandaag nieuws naar buiten over een nieuwe aanstaande colorway voor de populaire Air Max 1.

Deze nieuwe release schreeuwt ready for take off, door het zeer futuristische uiterlijk dat het uitstraalt en tevens door de parachute-logo's op de inlegzolen en op de tong, evenals de tekst die onder de Swoosh terug te vinden is. We noemen deze release dus voor het gemak maar even de Nike Air Max 1 "Parachute".

Het paartje maakt gebruik van een gewaagde colorway, met een combinatie van verschillende blauwgroene, oranje en volt neon-kleuren met donkerder getinte paars en blauwe kleuren die blijkbaar uitstekend te combineren zijn. Een vleugje roze is terug te vinden bovenaan de wreef. Een witte tussenzool en een multi-colored buitenzool maken de look af.

Wanneer deze release zal gaan droppen is nog niet bekend, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur