Na het grote succes van de Nike Air Max 90 SP "Reverse Duck Camo" is het tijd voor de opvolger - en wát voor één! Dames en heren, bij deze presenteren wij jullie de officiële foto's van de Nike Air Max 90 SP "Ghost Green Duck Camo".

Na Nike Air Max Day was het even stil rond de Air Max 90, daarom was het ook een aangename verrassing toen wij te horen kregen dat Nike spoedig met deze "Ghost Green Duck Camo" gaat komen. Het gaat om een nieuwe, met een camo print bedekte Air Max 90 die dit jaar nog zal gaan droppen. Op deze officiële foto's is te zien dat de camo print weer terug te vinden is op de mud guard die rondom de schoen loopt, het gedeelte daarboven en rond de veters en de tong tag. De knallende Ghost Green kleur is natuurlijk niet te missen en is haast oogverblindend aanwezig. De kleur is toegepast op de toe box, het mesh rond de enkels, de air unit en de binnenkant van de sneaker. Witte veters, een bijpassende witte tussenzool en een rubberen Ghost Green/Black buitenzool maken het design af.

De definitieve releasedatum is 15 mei om 09:00 uur, check regelmatig de sneaker releasekalender voor updates van alle verkooppunten!

Stephan
Geschreven door
Stephan