First Look: De Nike Air Max 98 "Chinese New Year"

First Look: De Nike Air Max 98 "Chinese New Year"

Nike staat bekend om zijn kleurrijke special editions die het uitbrengt rond de tijd van Chinese New Year. Ook deze keer heeft Nike weer een fantastische schoen weten te ontwerpen in de vorm van deze Nike Air Max 98 "Chinese New Year". Nadat eerder de Foamposite One Chinese New York aan het begin van 2018 al onthuld werd, richt Nike zich nu op de Air Max 98 voor, en we kunnen gerust stellen dat dit qua colorway één van de wildste releases in een lange tijd is.  

De bovenkant van de Air Max 98 is voorzien van een 'Tianjin'-stijl print. Ruig bruin ponyhaar is geplaatst rond de middelste overlays. Een snakeskin print is terug te vinden op de mud guard. Jade Tongue en Bold Red-kleuren zijn toegepast op het leer rond de veteroogjes, de toe box en de zijkant van de schoen. Het onderste gedeelte is door Nike bewust rustig gehouden, aangezien de bovenkant al druk genoeg is. Een witte middenzool, gouden Air Max-unit en een zwarte buitenzool met speciale jewel dtails maken de look af. 

Naar onze mening is dit één van de kleurrijkste Air Max 98's die dit jaar zijn uitgekomen. De schoen zal ergens in Februari van volgend jaar droppen. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates.