Van geruchten tot officiële foto's, het kan hard gaan in de wereld van de sneakers. We nemen vandaag een kijkje naar de foto's van de nieuwe collab van Undefeated en Nike. Net als de vorige keer speelt de Air Max 90 daar de hoofdrol in. Het gaat hier niet om het standaardmodel Air MAx 90, maar om de re-crafted versie ter ere van het 30-jarig jubileum van het model. Nieuwe, meer complexe constructies met vernieuwende colorways.

De drie colorways die de collab omvat zijn allemaal verbonden met rasterpatronen rond de vamp en een gladde neus die naadloos overgaat in de rest van de lambrisering. Undefeated Strike logo's zijn terug te vinden op de tongpatches en in de vorm van vetgedrukte prints langs de hiel. Verdere opvallende details zijn de swooshes die zijn gemaakt van een harig suede stofje en de tekst 'air max' aan de zijkant van de middenzool.

Een releasedatum is nog niet bekend, wel zal deze collab dit jaar nog gaan droppen. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur