First Look: Het Air Jordan 3 "Animal Pack"

First Look: Het Air Jordan 3 "Animal Pack"

Hoe dope is dit? Nadat eerst de Air Max 1 voorzien was van een Animal Pack is nu de Air Jordan 3 aan de beurt. Nike heeft zojuist bevestigd dat het volgend voorjaar deze hele dikke Air Jordan 3 Animal Pack zal gaan droppen, we werpen een blik op de eerste versie - aangezien dit pack uit meerdere sneakers zal bestaan. Het paartje waar we vandaag naar kijken zal worden geleverd in een Black / Sail-Gum Light Brown-Multi-Color colorway, met de stijlcode CK4344-001. 

Ontwerpdetails omvatten een bovenkant van zwart ponyhaar gecombineerd met een mix van luipaard, tijger en zebraprint op onder andere de hiel, rond de veterogen en de toe box. Andere details die eruit knallen is de rode Jumpman op de tong, dit alles rustend bovenop een witte tussenzool en rubberen buitenzool. 

We wachten nog steeds op foto's van het andere paartje uit het pack, dat gebruik maakt van een Black / Dark Mocha-Rope-Multi-Color-colorway - zodra wij hier foto's van hebben zullen wij deze uiteraard direct delen met jullie.

Een kleine side-note; het gaat hier om een zogenaamde Tier-0 release - wat betekend dat er een zeer schaars aantal retailers de schoen zullen verkopen en dat het pack extreem limited zal gaan worden. 

Op de hoogte blijven van de laatste sneaker releases? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender en onze Facebook.