Woohoo! Air Max 1 nieuws! Gister lekte er foto's van een nieuwe Air Max 1 City Pack via het twitter kanaal van py_rates, waarna de geruchten een eigen leven begonnen te leiden. We hebben zo goed als mogelijk de feiten en informatie voor je op een rij gezet, samen met wat sappige foto's om je alvast in de stemming te brengen.

Nike Air Max 1 City Pack "London"
Nike Air Max 1 City Pack "London"

De Nike Air Max 1 City Pack "London" is geïnspireerd door de Engelse hoofdstad en dan voornamelijk door de rivier de Theems die dwars door de metropool loopt. De schoen is voorzien van diverse "Smoke Grey" suède panelen. "Valerian Blue" accenten zijn toegepast op de mini swoosh, de Swoosh aan de zijkant, de air unit en de branding op de hak.

Nike Air Max 1 City Pack "Amsterdam"
Nike Air Max 1 City Pack "Amsterdam"

De Nike Air Max 1 City Pack "Amsterdam" laat zich door een andere hoofdstad inspireren; ons eigen Amsterdam! De sneaker is uitgevoerd in een veelzijdige reeks aardetinten, waaronder "Red Bark" en "Terra Blush" die zijn toegepast op de bovenkant van suède. Als stukje contrast is er een "Khaki" kleur terug te vinden op de hak, waar je overigens ook een kaart van de stad ziet.

Een andere leuke eyecatcher zijn de drie kruizen van Amsterdam, die zijn geplaatst op het gedeelte waar het London-paartje een mini swoosh heeft.

De releasedatum staat voorlopig op 19 Maart 2020. Check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur