Footpatrol is een bekende sneaker- en streetwearwinkel waarvan de roots in het Verenigd Koninkrijk liggen. De winkel werd in 2002 opgericht in Londen en is uitgegroeid tot een prominente shop voor liefhebbers van sneakers en streetwear. Footpatrol staat bekend om zijn zorgvuldig samengestelde selectie sneakers, kleding en accessoires, met zowel general releases als limited-edition sneakers van toonaangevende merken. De winkel heeft een centrale rol gespeeld in het vormgeven van de sneakercultuur en werkt vaak samen met bekende sneakermerken en ontwerpers om exclusieve en zeer gewilde releases te creëren.

Ook is Footpatrol niet vies van een collab, eerder werkte de winkel al samen met merken als New Balance en Saucony, waarna het nu de beurt is aan Karhu. Samen komen ze met een nieuwe kijk op de Fusion 2.0 sneaker.

We blikken vooruit op de release van deze heerlijke Footpatrol x Karhu Fusion 2.0 "Snowstar", die inmiddels verkrijgbaar is op de website van Footpatrol en binnenkort zal droppen via diverse verkooppunten.

Footpatrol x Karhu Fusion 2 0 Snowstar Foto 15

De Karhu Snowstar uit de jaren 80 is de inspiratiebron van deze footpatrol collab

De Karhu Snowstar is een klassieke sneaker met een rijke geschiedenis. De Snowstar stond hoog aangeschreven om zijn duurzaamheid, warmte en tractie in besneeuwde en ijzige weersomstandigheden, waardoor het een populaire sneaker werd onder atleten en buitensporters. Voor deze nieuwste collab heeft het Finse sneaker- en lifestylemerk Karhu de retailer Footpatrol aangetrokken voor een nieuwe release, die is geïnspireerd op de Snowstar, namelijk deze Footpatrol x Karhu Fusion 2.0 "Snowstar" die trots dezelfde naam draagt.

Het ontwerp van deze nieuwe sneaker leent zijn ontwerp van de Karhu Snowstar, een hardloopschoen uit de jaren 80 die was gemaakt voor de winter en die een duurzaam nylon bovenwerk had met leren verstevigingen en een klittenbandsluiting.

De herwerkte Footpatrol x Karhu Fusion 2.0 "Snowstar" verandert de klassieke sneaker in een gemoderniseerde variant, uitgerust met duurzame materialen en een afstotend bovenwerk. Met neutrale grijs- en beigetinten wordt het paartje geaccentueerd met opvallende rode Karhu-logo's op de profielen en tong, in combinatie met Footpatrol-logo's op de middenvoet. De crème middenzool en de zwarte en rode buitenzool ronden het ontwerp af.

Footpatrol x Karhu Fusion 2.0 "Snowstar"

Oct
14
Footpatrol x Karhu Fusion 2.0 "Snowstar"

Footpatrol x Karhu Fusion 2.0 "Snowstar"

F804159
Alle verkooppunten
Footpatrol x Karhu Fusion 2 0 Snowstar Foto 16
Footpatrol x Karhu Fusion 2 0 Snowstar Foto 9
Footpatrol x Karhu Fusion 2 0 Snowstar Foto 5
Footpatrol x Karhu Fusion 2 0 Snowstar Foto 14
Footpatrol x Karhu Fusion 2 0 Snowstar Foto 7
Footpatrol x Karhu Fusion 2 0 Snowstar Foto 8
Footpatrol x Karhu Fusion 2 0 Snowstar Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur