Het succes van de Adidas Yeezy 350 is misschien moeilijk te evenaren, maar Adidas doet alsnog hun uiterste best om met nieuwe modellen en colorways te komen. Zo kijken we vandaag naar de foto's van de upcoming adidas Yeezy Boost 380 "Blue Oat". Vorige maand dropte er nog een colorway van het model in een neutraal gekleurde "Mist'-colorway, waarna er nu een iets uitbundigere kleurencombinatie is toegepast. Onlangs dropte Kim Kardashian nog wat foto's op haar Instagram Stories, waarin de release te zien was in een full family size run, leuk om te weten dat de sneaker dus ook verkrijgbaar is voor de kids.

De bovenkant bestaat volledig uit diverse Primeknit-materialen voorzien van een warme en koele tint. Het grootste deel van de kleuren is een mix tussen mosterdgele digi-camo-prints en reflecterende accenten, op het middelste gedeelte zien we een krachtige streep Oceanic Blue, die niet te missen is doordat het op de vrij neutrale kleuren is geplaatst. De Yeezy heeft qua globale indruk een Desert achtige camo look, mede doordat de de sokvoeringen en de taping van de middenvoet voorzien zijn van een zandbeige tint.

De releasedatum staat voorlopig Zaterdag 20 Juni. Check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

foto's hanzuying & @repgod888

Stephan
Geschreven door
Stephan