Tim
Geschreven door
Tim

De iconische Nike Air Max 1 vierde in 2022 zijn 35e verjaardag en beleeft een revival met de befaamde "Big Bubble" versie. Deze versie van de AM1 is door Nike voorzien van een vergrote Air unit, waardoor hij zich onderscheidt van het standaardmodel zoals we die inmiddels allemaal kennen.

Voor de herfst van 2023 heeft Nike bevestigd dat deze Nike Air Max 1 ’86 OG "USA" zal gaan droppen. We blikken vooruit op de release aan de hand van de officiële foto's van het paartje.

Nike Air Max 1 ’86 OG "USA"

08
Sep 2023
Nike Air Max 1 ’86 OG Big Bubble "Obsidian"

Nike Air Max 1 ’86 OG Big Bubble "Obsidian"

DQ3989-101
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 86 OG USA Foto 6
Nike Air Max 1 86 OG USA Foto 7

De kleuren Wit, Obsidian en Light Neutral Grey vormen samen een heerlijke USA colorway

Dit klassieke kleurenschema bestaat uit een palet van Wit, Obsidian en Light Neutral Grey en sluit zoals je kunt zien naadloos op elkaar aan. We zien wit mesh in combinatie met overlays gekleurd in Obsidian en Natural Grey suède. Het mesh staat centraal rond de toebox en kraag, terwijl de mud guard en de kenmerkende Swoosh uitgevoerd is in Obsidian suède.

Rode veteroogjes springen in het oog en zorgen voor een vleugje levendigheid. Met name het Nike Air logo op de hiel trekt de aandacht met zijn opvallende rode tint en straalt een haas patriotische "USA"vibe uit. Het ontwerp komt tot een afwerking door een witte tussenzool die de kenmerkende "Big Bubble" Air unit in de hiel herbergt, dit alles rustend op een rubberen buitenzool in USA tinten.

De voorlopige releasedatum staat op 9 september 2023, mocht daar nog iets aan veranderen dan melden we ons op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 86 OG USA Foto 4
Nike Air Max 1 86 OG USA Foto 2
Nike Air Max 1 86 OG USA Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim