Tim
Geschreven door
Tim

Nadat we gister het nieuws brachten dat er binnenkort een Fragment Design x Converse Weapon collab aan zit te komen, zien we nu de klassieke White, Royal en Black kleurencombinatie waar Hiroshi Fujiwara om bekend staat toegepast worden op deze nieuwste versie van de Air Max 90. Deze sneaker van Nike is geen officiële collab, maar toevallig is het wel. De Nike Air Max 90 "White Black Blue" staat op de planning om te droppen in de zomer van 2023.

Zoals gezegd is deze sneaker geen officiële collab met het merk Fragment van Fujiwara, maar dat mag de pret niet drukken. Deze versie van de Nike Air Max 90 is uitgevoerd in een mix van mesh en leermaterialen. Het heeft een witte basis met een off-white mud guard en zwarte details op de veterogen en hielen. Royal Blue Swooshes, tonglabels, binnenvoeringen en de vlakken rondom de air units, bovenop een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "White Black Blue"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 90 "White Black Blue"

Nike Air Max 90 "White Black Blue"

FN6843-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 White Black Blue Foto 7
Nike Air Max 90 White Black Blue Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim