Tim
Geschreven door
Tim

Het is een stijgende trend, aardsbruine sneakers. De kleur lijkt steeds populairder te worden, mede dankzij stijliconen als Travis Scott, die diverse Jordans heeft gedropt die zijn voorzien van een lichtbruine kleurn. De volgende sneaker die aan de beurt is om een bruine makeover in ontvangst te nemen is de Dunk, Nike dropt de sneaker namelijk op 15 augustus in een heerlijke "Cacao Wow" colorway.

We blikken alvast vooruit op de release van deze Nike Dunk Low "Cacao Wow" die op dinsdag om 9 uur 's morgens zal droppen via diverse verkooppunten.

Nike Dunk Low Cacao Wow Foto 6
Nike Dunk Low Cacao Wow Foto 7

De kleur bruin wordt niet zonder reden steeds vaker toegepast op Nike sneakers

De Nike Dunk Low "Cacao Wow" is voorzien van dezelfde kleurstelling als de "Vintage Green" en de "Vintage Navy" die in maart 2022 uitkwamen. De Dunk Low maakt gebruik van een clean basis gekleurd in Sail en wordt gecontrasteerd met heerlijke cacao wow overlays. Het Nike-logo is fijn gestikt op het tongriempje en de hielbadge, en een bruine Swoosh schiet over de zijkanten, voor die overduidelijk herkenbare Dunk vibes. Wat ook een mooie toevoeging is, zijn de romige Coconut Milk middenzolen onder de voet, die een echte old school vibe meegeven. De sneaker wordt afgemaakt met een rubberen buitenzool die het ontwerp afmaakt.

Scoor de Nike Dunk Low "Cacao Wow" op dinsdag 15 augustus, om 9 uur in de ochtend.

Nike Dunk Low Cacao Wow Foto 4

Nike Dunk Low "Cacao Wow"

15
Aug 2023
Nike Dunk Low "Cacao Wow"

Nike Dunk Low "Cacao Wow"

DD1503-124
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Cacao Wow Foto 3
Nike Dunk Low Cacao Wow Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim