Stephan
Geschreven door
Stephan

Nike heeft onlangs een nieuwe collectie gelanceerd onder de naam "United in Victory". Onderdeel van het pack zijn de Air Max Plus, de Air Max 90, de Air Force 1 Low en nu dus ook deze heelijke Air Force 1 LX "United In Victory" die een en al luxe uitstraalt. Zoek jij dus nog een Air Force 1 sneaker die nét even anders is dan anders, dan heb je met deze sneaker de juiste te pakken!

Check hier alle modellen in het United in Victory Pack!

Nike Air Force 1 LX "United in Victory"

05
Jul 2023
Nike Air Force 1 LX "United in Victory"

Nike Air Force 1 LX "United in Victory"

DZ2789-200
Alle verkooppunten
Nike air force 1 low united in victory dz2789 200 sneaker 7
Sneaker Squad

Opvallen met een niet allerdaagse sneaker? Dan is de Nike Air Force 1 LX "United In Victory" een easy choice

In 1982 kwam de door Bruce Kilgore ontworrpen Air Force 1 voor het eerst uit, het was de eerste basketbalschoen met Nike Air technologie. De sneaker is sinds die tijd qua design eigenlijk niet aangepast, wat het in het geval van deze Nike Air Force 1 LX "United In Victory" des te leuker maakt, want de Air Force 1 is voorzien van een luxe behandeling.

Deze uitvoering van de Nike Air Force 1 Low is bedekt met een geheel nieuwe multi print met een reeks "N's" en "U's" in het zwart en wit. Een elegante Tan tint bedekt de leren Swooshes en hakken met bijpassende tongen, veters, mesh binnenvoering en inlegzolen. Andere details zijn zwarte "N" en "U" branding op de tongen, metallic gouden dubraes en een hele dope gouden Swoosh hang tag. Op de tongen staat een speciale boodschap, "United in Victory". De grafische print loopt door op de tussenzool, waarna een Tan-gekleurde rubberen buitenzool het ontwerp compleet maakt.

Nike air force 1 low united in victory dz2789 200 sneaker 6
Sneaker Squad
Nike air force 1 low united in victory dz2789 200 sneaker 5
Sneaker Squad
Nike air force 1 low united in victory dz2789 200 sneaker 1
Sneaker Squad
Nike air force 1 low united in victory dz2789 200 sneaker 4
Sneaker Squad
Nike air force 1 low united in victory dz2789 200 sneaker 3
Sneaker Squad
Stephan
Geschreven door
Stephan