In 2006 kwam nike met de beroemde "Powerwall"-collectie, een reeks van 56 verschillende schoenen gepresenteerd in acht verschillende thema's waarmee zij destijds de rijke geschiedenis van de air max vierde. Een van de concepten was de "History Of Air", waarin verschillende iconische Air Max-modellen in hun OG-colorways (bovenste rij van de afbeelding) opnieuw werden uitgebracht. Ook destijds was het geen garantie dat je een paartje van deze collectie makkelijk zou kunnen scoren, sommige paartjes werden extreem beperkt uitgebracht.

Volgens sneaker insider @py_rates_ maakt de "Lemonade" colorway van de Air Max 1 (te zien op de vijfde rij) zich klaar voor een comeback tijdens de zomer van 2020. Het paartje was destijds onderdeel van de collectie en werd ook ultra limited uitgebracht. Goed nieuws, want wie weet zullen meer iconische releases van destijds opnieuw uitgebracht gaan worden.

Een foto van het model dat dit jaar zal gaan releasen hebben we helaas niet, we gebruiken dan ook een afbeelding uit 2006. Als de retro sneaker verder geen aanpassingen zal krijgen, dan zal de Nike Air Max 1 Lemonade gekleed gaan in een limonade-, dennengroen- en True White-colorway. Details op de schoen zijn onder meer de 'Air'-print in pop-artstijl die op de zijkant, in contrast gebracht met groene accenten op de tong, de veterogen en de veters. Ten slotte maken een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool de look af.

We houden je natuurlijk op de hoogte via onze sneaker releasekalender en op onze Facebook-pagina.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur