Tim
Geschreven door
Tim

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat Concepts en Nike dit jaar met twee Nike Air Max 1 sneakers zullen gaan komen. Het gaat hier om de Concepts x Nike Air Max 1 SP "Wild Violet" en de Concepts x Nike Air Max 1 SP "Camo". Kort hierna kregen wij foto's binnen van een mogelijke derde colorway, wat hoogstwaarschijnlijk een sample is die niet zal gaan releasen. Toch delen wij de foto's met jullie, aangezien het zomaar kan zijn dat beide partijen besluiten de sneaker toch te droppen voor het grote publiek.

De foto's zijn op Instagram gedeeld door Deon Point en Annie Morgan van Concepts. Deze derde colorway veel weg van dezelfde kenmerken als de eerste twee colorways, zoals de lichtblauwe denim basis, paisley bandana prints op de hielen, een koeienprint op de overlays op de middenvoet en corduroy op de bovenste veteroogjes. Dit paar heeft echter ook een grijze ripstop-mud guard dat zich om het hele bovenwerk wikkelt. Deze mud guard is voorzien van een ster op de zijkant van de toe box. De spikkels op de tussenzool zijn in dit geval veel prominenter aanwezig dan bij de andere twee sneakers het geval was.

Volgens het bericht van Annie Morgan is dit een sample, dus het is absoluut nog niet zeker dat dit paartje ook zal gaan releasen. Wij houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Concepts x Nike Air Max 1 sneakers

19
Mar 2022
Concepts x Nike Air Max 1 SP "Heavy"

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Heavy"

DN1803-900
Alle verkooppunten
01
May 2022
Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley"

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley"

DN1803-500
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim