Herinneren jullie je nog de Skepta x Nike Air Max 97/BW? Nou, wij wel...alleen van de foto's dan, want de schoen was dusdanig moeilijk te verkrijgen dat vrijwel iedereen misgreep. Het was dan ook moeilijk in te schatten of de schoen populair was, of dat de beschikbare aantallen gewoon erg klein waren. Wat wel opvalt is dat de resell-prijzen relatief laag zijn. De schoen kost momenteel rond de $300 op StockX en €275 op Klekt.

In Maart kregen wij al foto's te zien van wat de nieuwe Skepta x Nike Air Max Deluxe moest voorstellen. Vandaag werpen we een eerste blik op een sneaker die erg op diezelfde mock-up lijkt. De veronderstelde Skepta x Nike Air Max Deluxe is uitgevoerd in een zwart en diep rode colorway.

Ben je toevallig niet bekend met dit Air Max-model? Dat komt omdat het een Air Max is die zijn officiële debuut maakte in 1999 en sindsdien niet veel aandacht meer heeft gekregen (lees meer). Zodra we de bevestiging krijgen dat deze schoen écht de Skepta x Nike Air Max Deluxe is, zullen we je uiteraard weer updaten!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur