Tim
Geschreven door
Tim

Nadat we gister het nieuws brachten dat Nike binnenkort met de "Sofvi" colorway komt voor de iconische Air Max 1 sneaker werd vandaag bekend gemaakt dat er nog een wel heel speciale colorway zal gaan droppen. Het gaat om deze Nike Air Max 1 Wmns "Multi-Color", die zoals je ziet een niet alledaagse verschijning is en misschien wel dé colorway van deze zomer gaat worden.

Als we de materialen van deze Nike Air Max 1 beter bekijken zien we dat e gebruik gemaakt is van een mix van mesh en leren materialen. De sneaker maakt gebruik van een White/Sail-gekleurde basis met Tan-overlays en zwarte branding op de Swooshes, tongen, hakken en inlegzolen. Maar het hoogtepunt van de schoen is een mix van meerdere kleuren waaronder oranje, geel en roze die aan de achterkant te zien zijn.

Nike Air Max 1 Wmns "Multi-Color"

27
Sep 2023
Out now
Nike Air Max 1 '87 Wmns "Multi-Color"

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Multi-Color"

FQ2538-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Multi Color Foto 1

Verschillende kleur swooshes

Ook zijn de Swooshes van de sneaker niet hetzelfde gekleurd, de rechterschoen heeft namelijk een zwart en blauw-gekleurde Swoosh, terwijl de andere linkerschoen gebruik maakt van een zwart en groene Swoosh. Het Multi-Color-thema loopt door op de rubberen buitenzool die dit opvallende ontwerp tevens compleet maakt.

We gaan uit van een release in de zomer van dit jaar, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Multi Color Foto 10
Nike Air Max 1 Multi Color Foto 9
Nike Air Max 1 Multi Color Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim