Travis Scott is hot! Na eerdere collabs met Nike die gebruik maakte van modellen als de Air Force 1 Low, diverse Air Jordans en de Nike Dunk zijn er nu foto's gelekt van een nieuwe collab die de Nike Dunk Low wederom als canvas gebruikt.

Veel informatie is nog niet beschikbaar, de foto's die zijn gelekt zijn dan ook voorzien van een Sample status. Dit kan betekenen dat het ontwerp de tekentafel nooit zal verlaten, maar de kans is groot dat deze nieuwe release gewoon de verkoop in zal gaan - en we weten allemaal wat dat betekend: een instant sell out!

Als we kijken naar de eerste foto's dan zien we dat de Dunk gebruik maakt van een bruine basis met overlays die zijn voorzien een wit/grijze print die ongeveer de helft van de schoen in beslag neemt. De print loopt aan de voorkant van de sneaker rondom de toe box, omhoog richting de veters en weer naar beneden rondom de hak. Ook de binnenkant van de schoen is voorzien van dezelfde print. Details als touwen veters die ook te zien waren bij de eerdere Dunk Low collab, een witte tussenzool, zwarte Swooshes en een zwarte buitenzool maken het design af.

Wanneer de sneaker precies zal gaan droppen is nog niet bekend - wel weten we dat het nog dit jaar zal zijn. check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons nieuws overzicht en onze Facebook pagina voor updates!

foto's: SBD

Stephan
Geschreven door
Stephan