Het is bijna zover, de release van de Air Jordan 1 Retro High OG "Game Royal". Na de update van Court Purple eerder deze maand, is het tijd voor een andere Air Jordan 1 die een 2.0 update mag ontvangen, dit keer in de vorm van deze Game Royal-colorway. Het is dus de hoogste tijd om de net uitgebrachte officiële foto's van dit klassieke paartje Jordans eens even beter te bekijken.

Deze Jordan is voorzien van een volledig lederen constructie, met witte vlakken op de zijkant die mooi in contrast worden gebracht met de kleur Game Royal op de toe box en het gebied rond de enkel. Zelfs ondanks de aanpassing in color blocking ten opzichte van zijn voorganger weet de sneaker de OG vibes te behouden. Extra details zijn onder meer zwart-witte Wings-logo's op de enkels, zwarte Swooshes, witte Nike Air-branding op de tongen, zwarte binnenvoering, een witte rubberen tussenzool en Game Royal buitenzolen.

De sneaker zal gaan droppen op Zaterdag 9 Mei. We hebben een verkooppagina voor deze release online gezet, die wij naarmate de releasedatum dichterbij komt zullen gaan aanvullen met verkooppunten.

--------------------------------

Air Jordan 1 Retro High OG "Game Royal"

Releasedatum: Zaterdag 9 Mei, 09:00 AM
Colorway: BLACK/WHITE-GAME ROYAL-BLACK
Stijlcode: 555088-041
Verkoopprijs: €160
Verkooppagina: bekijk hier alle verkooppunten

Stephan
Geschreven door
Stephan