Tim
Geschreven door
Tim

Je zou zeggen dat er haast geen nieuw thema mogelijk is om de Dunk sneaker van Nike in uit te dossen, toch lukt het Nike elke keer weer om ons positief te verrassen. Zo ook met deze hele strakke Nike Dunk Low "Gone Fishing". De hoogste tijd om je hengel te pakken en mee te gaan voor een ontspannen middagje vissen.

Nike Dunk Low Gone Fishing Foto 10
Nike Dunk Low Gone Fishing Foto 11

Een eerste blik op de officiële foto's van deze Nike Dunk Low "Gone Fishing" sneaker

De Nike Dunk Low "Gone Fishing" is voorzien van een combinatie van ripstop-nylon op de basis en suède op de overlays en is voornamelijk voorzien van witte tinten met zilverkleurige accenten, sail en blauw. Op de toebox, de zijkanten en de kraag is de sneaker voorzien van wit ripstop nylon, terwijl hetzelfde materiaal is toegepast op de tong in een blauwe tint. Sail-gekleurde veters lopen over deze tong en stoppen net onder het merklabel van Nike dat een vis afbeeldt. Iriserende vissenschubben bedekken de Swoosh langs de middenvoet en het hiellipje dat is voorzien van een 'Nike'-borduurwerk.

Dit alles wordt geaccentueerd door suède panelen langs de mud guard, veterogen en hiel, die allemaal uitgevoerd in een grijze tint. Een Sail-gekleurde tussenzool in combinatie met een grijze rubberen buitenzool maken de look af.

We gaan uit van een release deze Zomer, we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Gone Fishing"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low "Gone Fishing"

Nike Dunk Low "Gone Fishing"

DV7210-001
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Gone Fishing Foto 8
Nike Dunk Low Gone Fishing Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim